De kachels branden weer

Beste ouders en kinderen,

Vanmorgen is de nieuwe installatie in onze cv-ruimte geplaatst en het is weer lekker warm in school. De omringende lokalen, waar sprake was van een lichte roetaanslag, zijn twee keer grondig gereinigd en zondagmiddag wordt alles nogmaals voor de zekerheid nagelopen. De kinderen zullen maandag niets merken van hetgeen in de nacht van woensdag op donderdag is gebeurd. Voor de schoolorganisatie en de leerkrachten zullen er de komende tijd wat praktische problemen kunnen ontstaan omdat de materialen uit de bergruimte en het leermiddelenmagazijn zijn opgeslagen in de grote blauwe container, die op het plein staan.  Als alles weer in de oude staat verkeert, zullen we moeten  bekijken wat weg kan en wat nog bruikbaar is. Momenteel zijn de werkzaamheden nog in volle gang: de plafonds worden eruit gehaald  en hier en daar stuit men op wat onverwachte problemen, die  deskundig  zullen  moeten worden opgelost. Zo moet misschien de keuken eruit worden gesloopt omdat deze grenst aan de cv-ruimte en er waarschijnlijk in de tussenkieren ook sprake is van roetaanslag, waar ze anders niet bij kunnen komen. We zullen de praktische problemen maar voor lief nemen en God danken dat de schade niet veel groter uit is gevallen en er geen slachtoffers zijn gevallen!

Groeten,

Kees Schilder