Home / Groep 3 / spelletjesdag 3a en 3b en 4a

spelletjesdag 3a en 3b en 4a

Op vrijdag 29 april werd er door studenten van het CIOS een spelletjesdag in het teken van Koningendag georganiseerd. Deze dag was een examenopdracht. Vooraf zijn de studenten op de school geweest om posters op te hangen en hebben zij zich voorgesteld aan de leerlingen. Gelukkig zat het weer mee een hele dag droog weer. 'S morgens nog wat koel maar 's middags stralend weer. Bijna alle kinderen en ook begeleiders waren in het oranje. Top top top. Ik denk dat iedereen heeft genoten. Aan het einde van de ochtend en de middag werd de dans gedaan die in groepjes was aangeleerd. Op een paar jongens na hebben alle jongens en natuurlijk alle meisjes en leerkrachten met de dans meegedaan.
Het was een topdag en ik denk dat de studenten van het CIOS het fantastisch hebben gedaan.