Home / Groep 3 / Circuit Sinterklaaswerkjes in groep 3A

Circuit Sinterklaaswerkjes in groep 3A

Werken in circuit.

Afgelopen donderdag was het zover. De tafels stonden in feestopstelling en met gezellige Sinterklaasliedjes op de achtergrond mochten de kinderen achtereenvolgens 3 verschillende werkjes doen. Grote kleurplaten werden ingekleurd met wasco. Meester Froek van groep 7 had ze getekend en ze zijn hartstikkke mooi ingekleurd. Ze hangen in de gang. Verder mochten de kinderen uit speelgoedboekjes van Bart Smit cadeautjes knippen en die op een zak plakken. De meesten wisten heel veel te vragen, dus de zakken zaten bomvol. Eentje vroeg er nog of ze alles wat ze nu op de zak plakte ook echt zou krijgen van de Sint. Ze zag het helemaal al voor zich. Verder was er nog een dobblesteenspelletje. Ondertussen werd er limonade geschonken en kregen alle kinderen lekkere pepernoten. Het werd een ontzettend leuke middag en mede dankzij de hulp van juf Rebecca, de stagiaire verliep alles vlekkeloos.  De foto's spreken voor zich.

Juffrouw yolanda